3 gedachten over “B&B De Reehorst vanaf nu geopend”

 1. Dag Janet en Pieter. We hebben genoten van ons verblijf in uw mooie B&B hoeve De Reehorst ter gelegenheid van de marathon in het nabije Etten-Leur. Dank voor het hartelijk onthaal, de aangepaste zorgen en de fijne attenties. Alles was dik in orde. Piet en Dora, Ieper – België.

 2. Janet en Pieter wij hebben ons verblijf bij jullie als zeer prettig ervaren. Jullie zijn een hartelijk en gezellig stel dat erg zijn best doet om het jullie gasten naar de zin te maken. Het gezellig nazitten in jullie gezellige buitenplaats maakte het geheel nog leuker. Als wij weer naar Breda gaan komen wij graag weer bij jullie te gast. Groet Sijbrand en Carla

 3. B&B De Reehorst, wat een héérlijke, prachtige plek met een fijne sfeer! Een geweldig ontvangst, er werd zelfs voor vervoer naar het Stadhuis gezorgd, waar wij een Bruiloft hadden!
  We voelden ons echt welkom!
  Een goed bed, lekkere douche en een fijn ontbijt!
  Zéker een aanrader!!
  Hartelijke groeten, Adrie & Birgit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *